2013/02/03

bitches love cake

I had a fucking awesome day!
Reippaana nuorena heräsin myös sunnuntaiaamuna 07.30 ja kävin koiran kanssa lyhkösellä lenkillä.
^laatu on tän kuvan viimenen sana!
Sit lähettiin äidin kanssa kirkkoon. Joo, herään sunnuntaina puol kaheksan että pääsen kirkkoon, täydellistä. Siis mähän oon menossa ens kesänä rippileirille, niin pitää suorittaa tämöösii kirkkojuttui. Huhhuh, ei voi olla sen tylsemmät 60min! No, kaikki tietää millast kirkos on.

Sit kirkosta ku tulin ni rupesin tekeen kakkuu iskän ja Miikan 'synttäreille'. Meille siis oli tulossa mun mummo, ukki, setä ja serkku. No, ku kostutin sitä, se ohuin kerros rupes pikkusen halkeilee ja murenee.. Mut yllättävän hyvin se muuten onnistu!
Kolmen aikaan noi vieraat saapukin, ja Sallan kaa rynnättiin aika nopeesti mun huoneeseen! Juteltiin niitä näitä, vaihettiin kuulumisia, naurettiin ihan helvetisti... Miks me ei olla koomikoita? tienattais sillä hyvin! Sit jotenki vaa päädyttiin pelleileen, ja kahvittelemaan vanhusten kanssa (: Njamnjam, bitches love cake! 


^oon jotenki levee silmäpuoli


^ollaan selkeesti sukuu


^jup, me normaalit


hipstah

Ku vieraat oli lähteny, Ella tuli käymään! Ihanaa nähä Ellaaki pitkästä aikaa! Mitähän me tehtiinkään..? Nii, no me datattiin, sit käytiin syömäs kakkuu ( koska bitches love cake) ja sitte jälleen datattiin, leikin Ellan hiuksilla ja sit päädyttiin leikkimään kameralla... tyypillistä!


2 kommenttia: