2013/01/27

i`m normal child, really, not retard!

Olin tänään tallilla, ja tää oli sit vähä mielenkiintosempi päivä! Tarkotus oli mennä tallille Ninan kaa juoksuttaa Norttii ja sit kaikkee muuta pientä.
    Kun menin tallille, Nina oli ratsastamas Ballella. Siitä mä sitten hain viltin ja pönötin about ½h siin kentän laidalla. Ku Nina rupes menee loppuverkkoi, menin hakemaan Norttii tarhasta. Noh, kaikki muut tulii siihe alaportille kyylää, paitsi Nortti. Se lähti sinne kaauas pois. ja minä menin perään. Ku sain Nortin kiinni ja lähin portille päin ni ei ne muut enää siin portil ollu notkumassa. Eihelvetti, ne oli katkassu portista sen ylälangan ja lähteny seikkailee tallin pihalle. jes 
    Äkkii siinä sit toimi. Heivasin Nortin sen karsinaan ja huusin Ninalle: "NINA PONIT KARKAS". Ponit me oikeestaan saatiinki aika nopeesti omiin karsinoihinsa, mutta Allu ja Aksu.... Niistä on ilmeisesti iha huippuu juoksuttaa meitä ympäri peltoo ja naapureitten pihaa! Enkä mäkään kaatunu ku kaks kertaa! :D Kyl me ne sit loppujen lopuks saatiin kiinni & sisälle.. Huhhuh, päivän liikuntaosuus! hyötyliikuntaa!
    Sit päästiin vihdoin Nortin kimppuun! No, harjattiin ja varustettiin se, ja vietiin kentälle. Kävelin siinä sen kanssa jonkun aikaa, ja sit juoksutettiin sitä vuorotellen. Kyllä ponista energiaa löyty! Siis sehän oikeesti juoksi! Ja sitten rauhottu. Sit ku ruvettiin taas laukkaileen, ni jostain se sen energian löysi!


^anteeks laatu, kamerasta loppu akku..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti