2013/05/01

First of May



voi, tommonen poni ois ollu ihku
Ihan niinku kaikki tieää, ja turhaa mä tän teille ilmotan, mutta tänään on vappu! Aamusta lähetii porukoitten kanssa vapputorilla käymään. Hetken mä niitten kanssa siellä pyörin, mut kyl mä aika äkkii karkasin kamujen luo. Ja kaupungissa kierreltiin Jutan, Inkan, Camillan, Katrin ja Rikun kanssa ettimässä jotain paikkaa, missä ois lämmin eikä tuulis. Kadunkulmien ja mäkin terassin jälkeen päädyttiin Cafe Veraan.
Kotona kierähdin syömmässä, ja siitä sitten suoraan Niian sukulaissynttäreille! Niinku uskoa saattaa, ne ei ollut hurjat kutsut, mutta niitten aika on myöhemmin. Nää oli semmoset lepposat, missä Niian ja Ellan kanssa hengattiin Niian serkkujen kanssa.

söpöö


Päivän asu
takki V&V
toppi V&V
farkut Mic Mac
kengät Seppälä
sormus hajuveden mukana




Kun suurin osa vieraista ja Ella oli lähteny, mentiin Niian kaa radan varrelle kuvaamaan. Siinä oi kutakuinkin rauhallista, muuta juna sekä lenkkeilijä meni kyllä ohi, mutta pääosin saatiin olla kaksin.

Äiti oli leiponut tänään ensimmäistä kertaa elämässään munkkeja, ja ne oli ihan taivaallisii! Se kuorrute oli kyllä sen verran makeeta, niin kyllä yks munkki riitti!
Sitten illalla, kun meillä oli lämmitetty taas ekaa kertaa talven jälkeen rantasauna, niin minäpoika menin ja heitin talviturkkini!

1 kommentti: