2013/07/18

Diary from England part. 1

Torstai 27.6

 Heräsin vähän kolmen jälkeen alle puolen tunnin yöunien jälkeen. Aamupalan söin autossa, ja kentällä oltiin hieman ennen kuutta. Kun porukka oli kasassa, heitettiin laukut ja mentiin Chek-inin ja security chekin läpi passin tarkastukseen. Lastaus alko siinä 7.25 aikoihin.
Lento meni hyvin, vähän torkahtelin musiikkia kuunnellessa. Siinä samalla juttelin vähän mun vierustovereiden Annin ja Pihlan kanssa. Vaikutti molemmat ihan mukavilta. Kun sitten 2½h päästä päästiin Lontoon lentokentälle, haettiin laukut ja mentiin odottelemaan bussia.
    Siinä odotettiin semmosen tunnin verran, mutta silloinkin mentiin jotain tutustumis leikkejä ruotsalaisten kanssa. Voi, ku tuli normaali olo, lento kentällä tutustumisleikkejä.
 Lopulta päästiin  bussiin, ja muutaman tunnin ajomatkan ajan sain ihastella ihania brittimaisemia! Söpöjä taloja ja peltoja, niin kaunista! Viimein päästiin Hastingsiin. Mun tuomio oli yhen naisen kodikas yläkerta. (yllä oleva kuva on meidän ikkunasta) Tällä hetkellä jaan sen huoneen Annin kanssa, mutta Lauantaina tänne majoittuu espanjalainen seka tanskalainen.
 Alakerrassa asuu todella mukava pariskunta kolmen koiransa kanssa. Emäntä oli tosi äidillinen ja herttanen, ja piti meistä hyvää huolta, ja isäntä oli tosi mukava a hauska, tosin sen aksentti oli niin vahva, ettei aina saanu selvää.
 Illalla käytiin Annin kanssa rannalla kävelemässä. Ranta oli ihan 5min kävelymatkan päässä, joten ei ottanu ees kunnon päälle tutustua ympäristöön. Toki meistä huomas heti että ollaan turisteja, koska käännyttiin useemminkin väärään suuntaan.
 Päästiin kuitenkin perille hetken harhailun jälkeen, ja oli muuten ihan hirveen kaunis paikka, vaikka sää oli sumuinen ja viileä. Kuten näkyy, ranta ei ollut hiekka ranta, mutta noilla pyöreillä kivillä oli mukava kävellä, kun ei ollu kengät täynnä hiekkaa ja sai mukavan jalkahieronnan samalla!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti