2013/07/19

Diary from England part.3

29.6 Lauantai

 Toinen aamu meni hyvin,samanlainen aamupala ku aiemminkin. Muutenkin samanlainen aamu, paitsi että mentiin bussilla. Tapaaminen oli Priory Meadowin edessä. Siitä lähettiin sitten kiertelemään museoita, ja ensin oli Art Gallery &Museum (kuvassa). Sitten oli pienempi, ja vielä tylsempi Old Town museum, mitä ei sitten edes viittitty kiertää.
 Käytiin nopeesti Annin kanssa vaihtamassa vaatteet, ja mentiin takas keskustaan näkemään Janitaa, Neaa ja Sofiaa. Kierreltiin kaupoissa, vaikka tarkotus ei ollutkaan ostaa mitään. Mukaan tarttu silti River Islandilta ihana tumman sininen college. Rakastuin myös yhteen Btaman-T-paitaan, mutta kokoja ei ollut. Ostin maailman mukavimmat lökärit (jotka on nyt jalassa heh), ja kaks toppia Miss Prodigylta, ja New Lookilta korvikset. Tällä kertaa muuta ei lähtenyt mukaan, sillä rahaa ois tarkotus säästää Lontooseen ja Brightoniin.
 Tuhlailun jälkeen me syöpöt käytiin subissa, ja sen jälkeen mentiin tivoliin. Sinnekin meni muutama punta, sillä pitihän meidän tokkensseja noihin laitteisiin ostaa. Mentiin Janitan ja Annin kanssa tsekkaa se kummitusjuna, ja se oli täys paska. Seinille maalatut neon-kummitukset ja muutama nukke on kyl aika karmivii. Sitten mentiin Nean, Janitan ja Sofian kanssa 007 (kuvassa). Oli muuten ihan sika hauska laite!
 Lapseilun jälkeen mentiin rannalle. Siellä meni tovi jos toinenkin juoruillessa ja lokkeja kivettäessä. Käytiin pirtelöllä Caffe Nerossa. Omnom oli hyvää, päärynä jäähile juoma kermalla! Ja koska ei sekotettu sitä kermaa tonne, niin se loppu oli kermaista jäämössöö, eli se jäi liruun sinne pohjalle.
 Illalla kokoonnuttiin koko ryhmällä Priory Meadowin edessä Treasure hunttiin- Meidät jaettiin pieniin 4 hengen ryhmiin, missä meidän piti kerätä ja tehdä hassuja asioita, esim. piti ettiä linnun sulka, käytetty t-pussi, pullo merivettä, ja britti, sekä laulaa joku laulu käsilläseisonnassa, värjätä hiukset punasiks/vihreiks, saada joku paikallinen laulamaan God saave a Queen ja niin poispäin. Oli ihan huippu hauskaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti