2013/07/31

konfirmoitu

Pitkästä aikaa ilmottelen taas ittestäni! Tässä kesällä on tullut postausta tosi harvakseltaa, mutta se johtuu mun kiireistä, kun on ollut kielikurssia, ja on ollut riparia. Nyt mulla ei sitten suunnitelmissa oo loppukesälle ollut ihmeempiä, joten postauksia alkaa tulla normaalisti.
  
Mutta tosiaan, viimeviikon oli riparilla, ja pakko myöntää et ennakkoluuloista huolimatta meillä oli ihan vitun hauskaa! Päivärutiineihin kuulu muutama tunti Jeesusta, eli  opiskelua, jumalan palvelus, raamis ryhmät, mutta myös paljon muutakin, esim leiri olympialaiset, ilta ohjelma ja tietenkin syömistä! Vapaa-ajalla pelattiin paljon, esim. pingistä, futista ja korttia ja saunottiin ja käytiin uimassa monena iltana!
Meidän ripariporukka oli ihan huikee, ja sain paaljon uusia kavereita! Vaikka riparista on kulunut vaan vähän aikaa, ollaan pidetty yhteyttä monien kanssa tosi tiiviisti, ja muutaman "tapaamiset" ollaan sovittu. Pari päivää takaperin oltiin yhessä pitämässä hauskaa apparalla, ja en voi sanoo muuta kun että hauskaa oli!
Tää ripari oli ehdottomasti ikimuistoinen, eli en todellakaan tuu unohtaan tätä helposti! Vaikka viime viikolle mahtu myös haavereita, yöllisiä seikkailuja, sairastumisia ja ohjaajien pettymyksiä meidän käytökseen, se oli yks mun elämän parhaimmista viikoista!
Tähän loppuun isken vielä muutaman kuvan riparilta, koska kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti