2013/10/27

Artemis City Spa

Oon ollu viime viikon TETissä Artemis City Spaassa, niinkun otsikko sen kertookin. Toi viikko oli aivan huikee, ja oli kyllä mahtava tettipaikka, pakko sanoa. Menin sinne ilman mitään odotuksia, koska sen paikan valitseminenkin oli aika pitkälle vahinko/ sattuma. 
Henkilökunta oli ihan super ystävällinen ja mukava. Ne otti meidät vastaan avomielisesti ja kohteli enemmän työkavereina kun jaloissa pyörivinä kakaroina. Lämmitti sydäntä! Ilmapiiri oli tosi rento, ja koska ihmiset siellä oli niin mukavia, teki mieli olla niin avulias kun mahdollista.
Meidän hommaan kuulu paljon siivousta, etikettien laittoa, järjestelyä, kaupassa käyntiä ja paaljon taukoja! Lupsakan työajan lisäks saatiin aivan tolkuttomasti hemmottelua. Ekana päivänä saatiin puhdistussuolaa, mikä oli mulle aivan uus tuttavuus, ja positiivinen yllätys! Mun mielestä se on toiminut hyvin ja iho on menossa parempaan suuntaan. Myös noihin ylimmässä kuvassa oleviin kynsiin kestolakkaukset loihti eestiläinen opiskelija Helina, joka tekee superhalvalla tosi hyvälaatuista jälkeä. Pitkästä aikaa munkin kynnet on esittelemisen arvoset, ja kynnenpielet siistit!
Joten pätevän ja samaan aikaan mukavan henkilökunnan ja tyylikkään sisustuksen puolesta suosittelen tätä paikkaa, ja itsekin aion kyllä ilmaantua Artemikseen asiakkaan roolissa! TÄÄLTÄ pääset tutustumaan Artemis City Spaan nettisivuille!


♡:llä Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti