2013/10/09

positiivisia ajatuksia syksystä.

 Syksy, hyi. Sataa vettä ja on märkää. Kengät ja sukat kastuu kun kävelee pysäkille, saatika sillon kun käy lenkillä. Elämän kamalin asia on se, kun on montakin tuntia ollut märät sukat jalassa, ja kengät niitten päällä. Se hetki rakastelee todella mun hajunystyröitä, kun otan ne kengät pois
 Koulu raastaa hermoja ja ollaan koko ajan tekemässä kokeita. Ja läksyjä. Toisaalta onni, että koeviikotkin kestää vaan sen viikon, ja tällä viikolla oli/on vaan kolme koetta. Mutta hyi. Nyt peruskoulun vikalla luokalla pitäis panostaa kouluun, mutta mulla ei oo motivaatiota. Sitä ei vaan löydy.
 Kesällä luvatut syksyn kuntokuurit olis pitäny alottaa jo ajat sitten, mutta ei pysty. Ei jaksa. Joku vaan vie kaikki voimat. Syksy? Koulu? Pimeys? En tiiä. Ens kesänä oon kyllä kesäkunnosta kaukana. Tai en, kesäkunnossa se mursukin on.
 Syksyllä kärsitään syysflunssasta ja sairastellaan. Tälläkin hetkellä oon pikkusen kipeenä. Päivät lyhenee ja pimee tulee aikasin.Kun lähin lenkille, oli vielä suhteellisen valosaa. Kun saavuin lenkiltä, ei ollukkaa enää niin valosaa.
Hyviä kuvia on tosi vaikee saada, jos ei oo just oikeeseen aikaan ulkona. Vaikka olis kuin hyvä obsu, valotus ei oo perfect kun muutaman tunnin ajan, ja yllätys, kesken koulupäivän. Sitten rupee hämärtää ja sumustumaan ja kaikki menee päin vittuu.
Päätän tän oikeen positiivisen postauksen vielä kiloon kuvia, joten nauttikaa niistä ja tästä hemmottelevasta säästä sekä koulu kiireistä!




♡:llä Heini

2 kommenttia: