2013/10/23

New jeans

Aaah, ompa ihanaa päästä kirjottelee koneella! Niinku sanoin olin viikonloppuna Turussa, ja nyt kun vihdoin sain kameran kuvat koneelle, saatte vähän parempilaatusia kuvia Turusta. Ja kun oltiin Saaran kanssa maanantaina kuvailemassa. Siinäs näätte nää mun rakkaushousut, mitkä ostin Zarasta!
 Junassa matkalla kohti Turkua. Oli kiva kun näki uloski nii hyvin.
 Sofia kuvaa.


 Ah, ihana ilta huippu seurassa laulaen ja mässäten!

 Tosiaan oltiin maanantaina kuvaamassa Saaran kanssa. Menin TET-päivän jälkeen Saaralle, ja sieltä pienen siistiytymisen jälkeen tarvottiin Hämeenlinnan perämettiin hurjille lumihuippuisille vuorille (=kiven järkäle).

 Tällä kertaa päälle pääs
Jakku - H&M
Toppi - H&M
Farkut - Zara
Kengät - DinSko
 Oon muuten ihan huippuonnellinen näistä pöksyistä! Siis se tunne, kun löytää aivan täydellisesti istuvat farkut, ja kaiken lisäks ne on vielä kotona sopivat! Aivan mainiot, ja hintaa oli 40€. Ostin Turusta myös henkkamaukan pöksylit, mutta niistä en erikseen jaksa ottaa kuvaa. Jossakin postauksessa ne varmasti viuhahtaa.



 Nyt kun on syksy, ja talvi tekee tuloaan illatkin luonnolisesti täällä pimenee. Ja seuraus kyseisestä ilmiöstä on, että kuvien laatukin huononee ja kuvat tärähtävät helpommin. Huoh
♡:llä Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti