2013/03/14

Cirque du soleil, Alegria♥

Eilen oltiin sitten porukoitten kanssa Hartwall areenalla katsomassa Cirque du soleil Alegriaa. Cirque du soleil on siis tämmönen alumperin kanadalainen sirkus, jossa nykyään on huippusirkuslaisia ympäri maailmaa.
    Päästiin istumaan mielestäni ihan hyville paikoille, seitsemännelle riville. Kun saatin 'asetettua' omille paikoillemme, niin permannolla alko kulkea pelle salkkunsa kanssa viihdyttämässä yleisöä. Hirveesti en esityksestä kerro, mutta sen voin sanoa, että kyllä liput oli ihan hintansa arvoisia! Esiintyjät oli ihan tajuttoman taitavia, trapetsitaiteilijat,  köysitaiteiteilijat, permantoakrobaatit, tulitaiteilijat, käärmenaiset, kaikki! Ei herran jumala olin ihan haltijoissani!
    Ja ne pellet! Ne oli oikeesti ihan törkeen hauskoja, ja niitten elekieli ja ilmeet oli niin selkeet! Ne sulatti mun sydämen! Aina esitysten välissä (siis ei tauolla, älkää ymmärtäkö väärin) ne tuli hauskuuttaan yleisöö, ja niillä oli aina joku oma tarina.
    Niitten maskeihin, meikkeihin ja asuihin oli selkeesti panostettu! Se oli tosi upeeta, eikä mua yhtään haittais mennä toistaki kertaa kattomaan Cirque du soleilin esityksiä!
    Valitettavastu siel ei saanu käyttää kameraa, niin nää kuvat on sitten ihan vaan googletettuja.



nää oli mun lempparit!



Sirkuksen jälkeen ajettiin sitten nälkäsinä mäkkärin DriveInniin, ja sitten matkalla kotiin söin kananugetteja ja vanilija-suklaapirtelöö! Mmmmm..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti