2013/03/19

SOKKA IRTI! ♥

Mentiin sisään Niian ja Ellan kaa, ja siellä oli jo vähän porukkaa. Tai, no aika paljonkin, mutta se ei tuntunut niin paljolta, kun tila oli iso. Ja onhan se vieläkin, ei se mihinkään kutistunut. Siellä soi tän hetken hittejä jja me kierreltiin siellä ilman päämäärään. En tiiä, ei vaan asetuttu minnekkään. Sitten me vaan mentiin kaiken massan sekaan kohti lavaa.
    Siinä sitten hengailtiin about tunti, ennen kun ketään tuli esiintyyn meille. Mut sit kun Cheek tuli lavalle, niin kaikki kilju! Tietty minä mukaan lukien! Cheek laulo uutta ja vanhaa ja "Vain Elämää"-biisejä Mikael "MG" Gabrielin kanssa, ja voi että rakastan niitä! Laulo ne Mikaelin "Päästä mut pois"-biisinkin.
    Jotkut viisaat siellä heitteli rintaliivejäkin lavalle. Keikan lopulla Cheek valitteli heittäneensä jo kaikki paitsi yhden pyyhkeen katsomoon, joten kyseiset muijat sitten huusivat "Rintsikat tai pyyhe tänne!" Haha, se oli musta aika hienosti sanottu, vaikka toi rintsikoitten heittely olikin aika lapsellista. Lopulta rintaliivit roikkuivat naulakoissa.
    Huusin, kiljuin ja lauloin koko ajan, välillä vaikka kurkkuu rupes kuristaan, mutta enpä antanut sen haitata. Sitten melkein heti kun huutaminen loppu, niin kurkku teki kuolemaa ja ääni jossain muualla. Alaselkä ja jalat huus hoosiannaa ja tuntu et pääsi taivaaseen kun pääs autoon istumaan! Nyt kotona kun kirjottelen nii kurkku on taas ihan terve, vähän toki ääni käheenä ja näin mutta ei kummempia ja selkä ja jalat kans ihan ok.
    Fiilikset Sirkuksessa oli ihan katossa ja jengi oli ihan liekeis! Siellä oli jo valmiiks ihan törkeen kuuma, mutta nuijana mä pompin siel nahkatakki päällä.. Paras keikka aikoihin, seura oli ihan huippu ja esiintyjät iha törkeen ihania! Rakastuin entistä enemmän Cheekiin ja löysin "uuden" tuttavan, Mikael Gabrielin! Tai, no en uuden, mutta ennen en oikein välittäny.
    Oli ihan huippuu, näitä lisää!


oi rakastan sen hymyy

♥!!



rawrr..!





ihan melkein katto suoraan kameraan!

tän postauksen tärkein kuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti