2013/04/19

i'm alive, i'm alive, i'm alive and oh, i can fly, i can fly, i can fly

Musta ei oo vähän aikaan kuulunut juur ollenkaan, mutta enpä oikeestaa oo koneella ollutkaan kun on kaikkee muuta ollu.
Esimerkiks tiistaina olin ratsastamassa. Nyt tuut kullä yllättymään, menin Sandylla! Se on kyllä menny paremminkin, mutta ei turhautunu kertaakaan tunnin aikana, ja se on siltä saavutus. Ja sen laukka vaan kehittyy ja kehittyy koko ajan, oon niin ylpee! Mut hyvä kun kehittyy, helpompi hyppiiki sit ku semmoset kelit tulee! Viime syksynä oli kyl semmosta menoo esteillä että huhhuh!
viime syksyltä
Keskiviikkona olin oiiikein ahkera, ja siivosin oman huoneeni iha superhyvin ja imuroin koko kämpän! Kumpikaan ei sitten oo mikään pikku-urakka, ja toi huoneensiivous oli vaan puolik hyödyllinen, koska tää on jo nyt pikkusen sotkeutunut. Mikä siinä on että sun piti mennä muuttumaan toisen laiseks et mun huoneessa vallitsee joku ian kaikkinen kaaos?


Eilen ei oltu Niian eikä Ellan kanssa koulussa, koska oltiin palokunnan(?) järjestämässä kasiluokkalaisille tarkotetussa NouHätä-kisassa. Aiheena oli siis noh, ensiapu, alkusammutus ja tällasta. Ei sijotuttu, mutta oltiin viidensiä Kanta-Hämeen alueelta. Käytännön tehtävät oli kaikista suorituksista kolmanneks para (38/41), mutta ilmeisesti kustiin se teoriakoe niin totaalisetsi. Mutta kivaa oli ja saatiin vapautus koulusta +joku "ylimääränen" Kemian tunti vapaaks nii täs on tuhat plussaa enkä keksi yhtää miinusta!
Tänään sitten koulun jälkeen mentiin Ellan kanssa salille. Venyttelin tatamilla jonka jälkeen vielä lämmittelyy kuntopyörällä. Siitä sitten kiersin treenaamassa kaikki maholliset jalkalihaksia treenaavat laitteet, jonka jälkeen treenasin habat ja ojentajat. Hetkinen, johonkin väliin mä juoksin kymmenisen minuuttia, mutta nyt en oikeen muista, mutta loppu peleissä se ei oo ratkaiseva tekijä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti