2013/04/27

#WTFJB

    Oltiin Ellan ja Jutan kanssa perjantaina kaisaniemessä WTFJB-tapahtumassa toivottamassa Justin Bieber tervetulleeks Suomeen. Oli ihan superkivaa, vaikka sää oli mitä oli ja esiintyjätki vähän sitä ja tätä, mutta seura oli sitten jotain niin huippuu!
    Liikuttiin viidenhengen porukassa, johon kuulu Ellan ja Jutan lisäks Laura ja Kirsi, jotka tuli siinä päivän mittaan tutuksi Ellan ja Jutan kautta. Oli ihan mahtava tutustuu semmosiin ihmisiin ku ne kaks! Laura oli niin ehdottomasti hyvällä tavalla hullu ja sosiaalinen ja Kirsi mukava ja ihana että niitä kahta on vaa pakko rakastaa!
    Kaisaniemes oli ihan sikana porukkaa! Nähtiin siellä Ellan ja Jutan kavereita, mutta ei varsinaisesti hengattu. Nähtiin siellä myös muutama julkkiksensiemen, mm. radiotoimittaja ja näyttelijä Juuso Pekkinen, bloggaaja Janita.

    Siellä hetki seisokeltiin, ennen kun Robin tuli lavalle, ja sen tahdissa sitten hypittiin ja laulettiin. Sitten esiinty Jontte Valosaari, jonka mukana laulettiin Jos mä oisin sun mies-biisii. Kun Jontte lopetti, ja oli Diandran vuoro, kyllästyttiin ja mentiin pois siitä sateesta syömään. Ja mites muutakaan kun heseruokaa? Missattiin Diandran lisäks Krista Siegfrids ja Mikael Gabriel, jonka mukana oli JVG. Eipä ollu kyllä suuri menetys.


    Ku tajuttiin et oltiin missattu loputkin noista, mentiin ostaan sateenvarjoo ja ei muutakun junalla Pasilaan. Mentiin tsekkaan Hartwall-areena, ja jengi oli sillon jo läjässä ovien luona, joten sieltä oli aika turha ketään mennä ettimään. Maa oli täynnä roskaa ja ihan läpimärkä. Siellä tihutti ja tuuli sen verran että tuntu kyllä aika kylmältä.

    Ei me siellä kauaa keretty oleen, ku kipitettiin takas Pasilan rautatieasemalle. Sieltä ravattiin sitten hetkenpäästä takas Hartwallille jonottaan, ja sitten mun olikin jo aika kiirehtii junalle. Ravaamista..
ennen matkaa piti viel tankata



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti