2013/04/28

Touhu-Sunnuntai

Olinpas taas tänäänkin tallilla. Ninnu piti mulle ja Essille tuntii siinä kahentoista aikaan, ja menin Sandylla. Kun menin hakemaan sitä tarhasta, se vaan köllötti siinä. Kun menin lähemmäs, nii se ihan piruillaan meni ja piehtaroi, kuis muutenkaan. Sandy oli rauhallinen ja kuunteli kun mentiin avo- ja sulkutaivutuksia. Se on paaaljon kivempi kun se on ollu yöt ulkona!

Sitten tunnin jälkeen Ninnu sano et liikutettas noi loputkin tuolta tarhasta, joten otettiin seuraavaks Ferrari ja Essi otti Jessican. En ollu aiemmin menny Ferrarilla, mutta ihan nimestä voi päätellä mimmonen luotijuna se on ratsastaa. Sitten kun sain sen menemään kivasti, eli ei ollut juoksemassa alta pois, niin viskottiin satulat ketän reunalle ja makoiltiin siel seläs sitten ihan vinkkarallaan hetki. Loppujen lopuks se pääty siihen että laukattiin ohjat solmussa ympäri kenttää ja seisottiin sielä selässä. Siis sillon hevoset kylläkin seiso! Loppuverkkana käytiin kävelemässä tiellä.
Ja viimesenä liikutettiin Balle ja Ronja. En ollu aiemmin menny Ronjallakaan, mutta pääsinpä siihenkin tutustuun tänään, oikyllä ilman satulaa. Oli niin laiska olo että ilman satulaa semmosella laiskalla pullamössöllä oli kiva körötellä. Ihme kyllä, piiskan ku kaivo niin siitä löyty virtaakin! Kun Nina tuli tallille, se talutti mua, niin ravasin pariin otteeseen takaperin. Se oli ilmeisesti aika hyvän näköstä kun pompis niska menosuuntaan päin etunojassa kädet Ronjan lautasilla. Ainakin Nette nauro mulle!
Siinä sivussa Ninnu rakensi hyppykujaa irtojuoksutusta varten. Nette haki Nortin ja minä ja Essi otettiin ratsuilta ohjat pois. Kukaan meistä ei ollu aiemmin hypyttäny ponskei tällein, joten videolla huomaa tän sekasorron!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti