2013/04/22

kehitystä vai rauhottumista..?

Lauantainahan mä kerroin teille, että Sandy oli ihan mahoton hyppärillä? No, eilen olin taas ratsastamassa Sandyllä, ja samaan aikaan kentällä oli Sonja Aksulla. Mentiin aika lailla samaa harjotusta mitä Lauantainakin; pääty-ympyröillä kavaletti ja pitkällä sivulla laukka puomit.
    Alkuverkka meni mukavasti, Sandy sipsutti ihan onnessaan siel kentällä. Sit kun rupesin tuleen kavaletteja, se innostu, mutta siis oli täysin hallinnassa. Kun vaihettiin suuntaa, sillä naksahti, että se haluu kääntyy heti sen toisen kavaletin jälkeen oikeelle täyttä laukkaa. Se teki sitä muutaman kerran, kunnes kirjaimellisesti törmättiin Aksuun ja Sonjaan. Kehenkää ei onneks sattunu yhtään ja Sandykin oli sitten vähän varovaisempi.

Kyllähän Sandy toki senkín jälkeen sähläs, mutta rauhottu selkeesti, ku päästiin tekeen töitä laukassa. Vähän ennen kavalettia se jostain syystä otti vauhtia, ja melkeinpä heti esteen jälkeen tuli kiltisti takas, ja taas kerran, ennen estettä kiihdytti, liisi kavaletin yli, ja tuli takasin. Laukkapuomeilla se tietty kiihdytti ja pidensi askelta, koska ne on kuitenkin "hevosen välit", onhan Aksu n. 170cm. Mut Sandylle se ei oo ongelma eikä mikään!

Kotiin kun pääsin niin lähettiin siitä melkeinpä suoraan Riksuun äitin porukoita kattomaan. Se on vaan niin tylsää. Mitähän mä  tein siellä? Kuuntelin napeista musaa. Kahvien jälkeen lähettiin sitten illemmalla kotiin. Ja pääsin lukemaan jällen Nälkäpeliä ilta-aurinkoon minttupuffetin kanss!

Ainiin, eilen näin tän vuoden ekan kukkasen! Kun pyöräilin tossa tienvartta ekaa kertaa tänävuonna tallille, nii siinä niitä oli. Ja niitä muuten oli ihan tolkuttoman paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti