2013/04/11

Pizza, Girls and living dead

Kuten eilen jo sanoinkin, niin tänään mulla oli kiva päivä, ja kirjotettavaa on! Meillä oli suunnitelmissa lähtee syömään sekä leffaan isommalla porukalla, mutta nyt ku on masutautii liikenteessä niin kolme skippas tylysti tän meiän illan :( No ei aina saa mitä haluu, ja olihan meitä Ella, Niia ja Jasmin!
    Koulun jälkeen mentiin kirjastoon lagaamaan kun Niian piti palauttaa jotain sen juttuja, ja jostain syystä päädyttiin lainaamaan kirjaston iPadeja, ja pelailtiin sillä sitten ihan kikseissä. Ei me sitä kauaa tehty, mutta ihan tarpeeks, kunnes iski nälkä, ja mentiin metsästään pizzaa.
    Otettiin neljään pekkaan kaks pizaa, jauheliha ja kinkku-ananas. Namnam, hyvää oli, ja siellä pizzeeriassa vierähti tunti jos toinenkin! Jengi vaa tuli ja meni, mut me vaan turistiin ja hirnuttiin siellä kovaan ääneen, ehkä turhankin kovaa! Jutut oli sitä luokkaa että en ihmettelis jos meiän takana olevat iäkkäät herrat jättäis tulematta siihen pizzeriaan toisten...!


omnom!

Ellan ja Jasun pillisota, kypsää
Sitten käytiin Citymarketista ostamassa leffanamit. Mulla oli jo omasta takaa, tosin ostin mä pari pääsiäismunaa... No, sieltä sitten BioRexille, ja kattomaan Warm Bodies-leffaa! Oli kyllä ihan supersuper hyvä! Vastas kaikkii odotuksii, ja enemmänkin! Se Mama, minkä kävin kattoon viikonloppuna, oli ok ja vähän alle, mut tää oli huippu!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti