2013/08/12

loppu kesästä

Moi kaikki! Ihan eka mun on pakko sanoo, että mun loma on ollu ihan huikee! Koko ajan on tapahtunut jotain ja oon saanut ihan hirveesti uusia kavereita, niin riparilta, ku kielikurssiltakin! Alku kesästä käytiin perheen kanssa laivalla, ja se oli ihan mainio alotus tälle lomalle! Sitten olikin jo pitkään odotetun kielikurssin vuoro, ja voin sanoo että se oli ikimuistoinen ja suosittelen kaikille kellä on mahiksii päästä kielikurssille! Sitten oli ripari, joka ei olis ollu niin huippu ilman niitä ihmisiä! Nyt loppukesästä oon juossu pää kolmantena jalkana ympäri Hämeenlinnaa kavereiden perässä.

Tosiaan oltiin ripariporukan kanssa perjantai-lauantai välisenä yönä rantsikalla, ja oli ihan vitun kivaa! Siihen mökkireissuun kuulu biljardia, uimista, juoruilua, pelleilyä, syömistä, nauramista ja yöllisiä seikkailuja. Tottakai tiesin, että hauskaa tulis olemaan, mutta toi reissu kyllä ylitti odotukset
Ja aivan kuten viimekin vuonna, oltiin vikana kesäloman päivänä Niian ja Ellan kanssa piknikillä pellolla. Kolmisin ei olla oltu ku viimeks kesällä ehkä, niin puhuttavaa oli ihan ketusti! Fiilis oli ihan mahtava, kun porukka ja paikka oli sama. Siinä rupes miettimään, kuinka moni asia vuodessa on kerennyt muuttuu, mutta meidän välinen side on edelleen yhtä vahva!Mättöö tietenkin oli ihan säkki tolkulla, mutta nyt pitää sitten koulujen alettua tsemppaan tohon syömiseen, ettei ens kesän motto olis rantakunnossa se mursukin on!
♡:llä Heini

2 kommenttia:

  1. jeees oli hauskaa <3 mut voitko lähettää perjantailta niitä kuvii vaikka faceen ku jaksat? ei tarvi tietenkää kaikkii mut muutama :)

    VastaaPoista
  2. juups, oikeestaan nyt ei oo muuta ku aikaan, niin pistän ne heti tulemaan (:

    VastaaPoista