2013/06/17

hei, rakas päiväkirjani

 17.6.-13 Maanantai ,Kemi

 Moi rakas lukijani! Mulla on ollut tänään ihan sika kiva päivä! Näin tänään ihan super pitkästä aikaa yhtä mun parhaistakavereista, jonka oon tuntenut ihan tarhasta asti, näin Kukua! Meillä oli ihan super kivaa, juoroultiin tassutellen ympäri Kemin keskustaa, käytin syömässä Subin paahdettuja sämpylöitä, ja koluttiin parit kaupat samalla! Nyt menee taas piitkä aika, ennen kun nähään seuraavan kerran, syksyllä sit jossain vaiheess. Mutta kyllä me ollaan hyvin meiän ystävyyttä hoidettu, vaikkakin nähään vaan muutaman kerran vuodessa!

  Tosiaan sain oudon ajatuksen kirjottaa postauksen päiväkirja tyyliin. Tottakai niitäkin tyylejä on monta, mutta joskus kun ite kirjotin päiväkirjaa, kirjotin sitä tähän tyyliin. Mitä mieltä sä oot tosta? Ja ei, en aio tehdä näin jatkossa, tää oli vain vaihtelu virkistää-kokeilu.
 Jostain syystä ennen meidän reissua pakatessani en tietenkään aatellu USB-johtoa, joten en saa järkkärillä otettuja kuvia koneelle nytten, vasta parin päivän päästä. Kuvat ja videot Ruotsista oli otettu pokkarilla. Kyllä, mulla on kaks kameraa mukana! Voi viisaus :D Mutta poinnti oli, että tämän postauksen täytin superlaadukkailla webbikuvilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti