2013/06/05

SWEET 15 PARTY

Sunnuntaina sitten heräiltiin Niialta puolenpäivän aikaan. Aamupalan jälkeen mulla ja Mirjalla alko kuntokuuri, kun piti kaupassa lähtee polkien käymään. Oli hirvee helle ja soijaa pukkas! Järkättiin huusholli bilekuntoon, sillä Ellan, Niian ja mun SWEET 15- partyt ol illalla luvassa, ja ne onnistu paremmin ku hyvin.








Pari tuntii etuajassa tuli Saara ja Suvi, ja loput sitten ihan ajallaan. Meitä oli lähemmäs kakskyt henkee, ja fiilikset oli huipussaan. Huudatettiin musiikkia nupit kaakossa, tanssittiin raivatulla lattialla omia muuveja, ja ne muuvit oli erityisesti mun osalta mahtavat ja naposteltiin snäksejä. Pelaattiin pullon pyöritysä, ja ne tehtävät.. ne oli ihan  tajuttomia; tuksun puolustusta facebook-päivityksellä, syvällisiä keskusteluja WC-pöntön kanssa, kristinuskoon käännyttämistä, kyllä meidän jutut on kehittyneitä!



Yöllä, kun jengi kuka ei jääny yöks, oli lähteny, ja osa meistäkin oli oikeestaan menny jo nukkumaan, me mentiin kaduille urpoileen. Mutta kuinka moni voi sanoa esittäneensä Zombia 04.00 ihmisten ilmoilla? Voi nolous, mutta onnek siellä ei ollu ylimääräsiä silmäpareja todistamassa sitä. Paitsi hyttyset tietenkin.. Niitä muuten löyty!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti