2013/06/05

Tell me how to get back to, back to summer paradise with you

Maanantai oli se päivä, kun jengi heräili puolenpäivän jälkeen väsyneinä. Tai mä heräsin puolen päivän aikaan, ja muut hippusen aiemmin. Enkä mä ollu erikoisen väsynyt. Maanantai oli myös se päivä, millon piti siivota. Onneks me oltiin sen verran siistejä, ettei ylimäärästä siivoomista ollut. Siinä tilattiin pizzaa ja höyryävän pizzan ääressä sitten mietittiin päivän suunnitelmia.


Lopputuloksena mentiin rannalle, ja kyllä siellä muutama pentu kyyläs oudoksuen, ku mentiin vaatteet päällä uimaan.  Toinen kerta tälle vuodelle kun kävin uimassa, eikä tehny ollenkaan pahaa -varsinkaan tolla säällä! Illemmalla, kun "ylimääräset" oli lähteny, mentiin Niian ja Mirjan kanssa Ellalle. Leivottiin keksejä ja pelattiin korttii sekä sanajahtii.







Elämään kyllästyneet lapset lähti ulos, ja Ella näytti meille ihan uskomattoman paikan, mikä oli meille muille ihan uus tuttavuus. Kipastiin siinä välissä Mirjan kanssa meillä, ennen kun lähettiin taas maailmalle ravaamaan. Käytiin keskustassa pyörillä, ja tultiin sieltä takasin melko nopeesti, eli siinä ei ollu järjen hiventäkään.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti