2013/09/16

Awesome weekend!


Rakastan viikonloppuja! Sillon saa nukkua pitkään ja rentoutua. Ei tarvii uhrata ajatustakaan koululle tai ressille! Joka viikko uuvuttaa niin paljon, että perjantai-iltasin oon ihan sika väsyny, ja joudun taisteleen väsymystä vastaan BB:tä kattoessa, jonka jälkeen nukahan samantien.

Vaatteet, jotka kiskoin tänään ylleni ei oo kummoset, mutta tämmönen päivän asu tänään:
Paita - H&M
Farkut - TopShop
 Rannekoru - Rippilahja
Kaulakoru -  Rippilahja

Lauantaina oli ihan sika kiva päivä, oltiin syömässä porukalla Fresnossa ja kattomassa leffaa. Söin ite kanan siipiä, jotka lillu kastikkeessa ja rasvassa, ja vaikka otin kastikkeen Mediumina, se oli ihan sika tulista. Kun oltiin syöty ja lopulta maksettua syömisemme, mentiin kaksosille kattomaan Paranormal Activity. Ei se pelottava ollu, mutta eihän niiden aina tarvii olla. Viimeset pelonrippeetkin hävis siinä kohtaa, kun jätkät rupes miettii, että jos siel talossa asuiskin joku spurgu.

Eilen nähtiin kans samalla porukalla, ylläripylläri mäkkärissä. Istuskeltiin siellä hetki, kunnes saatin syöpöttelymme syöpöteltyy. Käytiin seikkailemassa Prismassa, ja päädyttiin Buffan pöytiin istumaan. Lopulta ajauduttiin kaksosille kattomaan Varastoo.

♡:llä Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti