2013/09/01

täydellinen vartalo?

Aihe, mistä kanssa halusin tehä mielipide postauksen(ja joillekin myös herkkä aihe), on paino. Jotkut aattelee, että mitä laihempi, sitä parempi. Toiset heittävät hyvät elämäntavat vittuun, koska paino on vaan numero. haluun heti sanoo, etten tuomitse ketään painon perusteella, ja kaikkin saa tietysti painaa minkävertan tahansa, ja mun pointti näihin kaikkiin on kuitenkin siis terveys.
 Liika laihuus on pahasta, ihan siinä missä liika lihavuuskin. On outoo, että laihuutta ihannoidaan, mutta lihavuus on sairasta. Lihavalle ei saa sanoa sen painosta, mutta laihoille voidaan surutta sanoa "voi ootpa sä laiha". Siinä ei oo mitään pahaa, jos on hieman laiha tai vähän lihava, mutta jos painoo on selkeesti liikaa tai liian vähän, se on huono juttu, tosi huono.
 
Media vaikuttaa tosi paljon kauneusihanteisiin, myös vartalon osalta. Miehen pitäis olla lihaksikas ja keskivartalon kolmion muotoinen alaspäin kapeneva, kun taas naisella pitäis olla isot tissit ja tiimalasi-vartalo. Ja molemmilla olisi parasta olla pyykkilauta maha.
     Toi on vääristyny kuva täydellisestä vartalosta. Täydellinen vartalo on sellanen, jonka kanssa on itse sujut. Täydelliseen vartaloon kuuluu hyvä peruskunto, terveys ja hygienisyys. Jos painon takia ei tarvitse käydä lääkärillä, mitään hätää ei oo. Muista, sullakin on täydellinen vartalo!

♡:llä Heini

2 kommenttia:

  1. Heini nää on upeit nää sun mielipide asiat♥

    www.hyperactivechildd.blogspot.com

    VastaaPoista