2013/09/03

seksuaalivähemmistöt

Heips kaikille siellä ruudun toisella puolella! Ajattelin kirjottaa mielipidekirjotuksen, mistä mulla on aika vahva mielipide. Nimittäin seksuaalivähemmistöistä, ja niiden kohtelusta.
 Mun mielestä ei oo mitään väärää rakastaa samasta sukupuolesta, mitä ite on tai molempia sukupuolia. Enkä mä nää mitään väärää myöskään siinä, että rakastaa vastakaista sukupuolta. Molemmat on aivan tasan yhtäoikein, ja se on musta ihan sika outoo, että joidenkin suhtautuminen homoja, bi-seksuaaleja ja lesboja kohtaan on inhoava.
Adam Lambert ja BB-Sauli
 Tai siis, miten se on heittereiltä pois, jos jätkä rakastaa muijan sijaan jotai jätkää? Eihän se tarkota, että jos joku on lesbo, että se kattois jokasta muijaa tyylillä "ton mä aijon saada" tai vastaavasti ei homot kato jokasta jätkää flirttaillen. Ja bi-seksuaaleillahan vasta työ ois jos ne aikois jokasen ihmisen tässä maassa kaataa. Kattooks muka heitteritkin jokasta vastakkaisen sukupuolen edustajaa kuola valuen?
 Mun mielestä mikään ei oo hienompaa, kun se, että uskaltaa olla oma ittensä. Kulkee omija polkuja, ja antaa massan mennä omalla valtatiellään, ei sinne tarvii mukaan mennä, varsinki jos tietää mitä ite haluaa. Ei kenelläkään oo velvollisuutta miellyttää muita näyttelemällä mitään roolia, mitä ei oo.
 Aiheeseen liittyvä asia, mitä en ymmärrä on, et miks homous oli joskus joidenkin mielestä sairaus? Tottakai se on kiinni pääkopasta, niinku mitkä tahansa muutki mieltymykset. Makuasioista ei voi kiistellä. Se on totta, ja vaikka tää kuulostaaki tyhmältä, niin seksuaalinen suuntautuminen on sinänsä mieltymys, ja siitäkään ei voi kiistellä. Mutta siinä, että joku sanoo homoseksuaalisuutta sairaudeks, ei oo mitään ideaa.  "Homous on sairaus, ehkä läääkäri voi tehdä tolle friikille jotain" kuulostaa mun korvaan yhtä tyhmältä kun "Heterot pitää poistaa maailman kartalta, alotetaan uus natsiliike"

Homotkin on ihmisiä, eikä ne eroa heteroista paljoo mitenkään. Vihan syy ei voi olla toisen pukeutuminen, seksuaalinen suuntautuminen tai puhetyyli. It makes no sense.  Mitä se muiden persettä kutittaa tykkääks joku tytöistä vai pojista?


 ♡:llä Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti